Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας σας, γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας, με καταβολή του χρηματικού ποσού σε μετρητά απευθείας στον διανομέα της εταιρείας courier με την οποία συνεργαζόμαστε.

Το κόστος της Αντικαταβολής είναι: 1.90 €

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

2. Παραλαβή και Πληρωμή στο Γραφείο

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το γραφείο μας Πιττακού 15, Νέα Ιωνία, όταν είναι έτοιμη (θα ειδοποιηθείτε με τηλεφωνική επικοινωνία ή με email), απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 698 00 82 935

3. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω του eshop μας με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.

Το eidiparty.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners.

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το eshop eidiparty.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στον server.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση κατάλληλου κλειδιού.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση της μεταφοράς μέσω WEB BANKING προτιμάτε εάν είναι εφικτό την μεταφορά σε ίδια τράπεζα ώστε να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των διατραπεζικών συστημάτων.

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της παραγγελίας, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με μεταφορά από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζόμενων τα έξοδα που προκύπτουν επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης αν ζητηθεί ακύρωση εξοφλημένης παραγγελίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο αν ζητηθεί έως και 24 ώρες πριν την παράδοση και αν προκύπτουν έξοδα κατάθεσης τα επιβαρύνεται ο πελάτης.


Eurobank: 00260182830200882201

IBAN: GR2202601820000830200882201

Δικαιούχος: Ευαγγέλου Δημήτρης


Alpha Bank: 137002002018615

IBAN: GR7301401370137002002018615

Δικαιούχος: Ευαγγέλου Δημήτρης


Πειραιώς: 5035104327920

IBAN: GR6201720350005035104327920

Δικαιούχος: Ευαγγέλου Δημήτρης


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το eidiparty.gr
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ESHOP ΕΙΝΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΕΙΣ.