-16%

17" Μπαλόνι Mickey Mouse Forever

4,90€ 5,85€

Μπαλόνι Mickey Mouse Forever, για να γιορτάσετε την ημέρα των γενεθλίων ή ως δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 43cm / 17'' MaxFloat: πετάει για πολλές μέρες όταν φουσκωθεί με ήλιον..

-16%

17" Μπαλόνι Minnie Happy Birthday

4,90€ 5,85€

Στρογγυλό, foil μπαλόνι με την αγαπημένη Minnie Mouse και μήνυμα Happy Birthday για τη διακόσμηση του πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 17'' / 45cm Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με απλό αέρα και να το στερεώσετε...

-17%

17" Μπαλόνι γενεθλίων Mickey & Friends Party

5,00€ 6,00€

Μπαλόνι Happy Birthday, με τον Mickey Mouse και όλη την παρέα του σε ένα πάρτυ γενεθλίων! Διαστάσεις μπαλονιού: 43cm / 17''..

-16%

17" Μπαλόνι γενεθλίων Mickey Mouse Forever

4,90€ 5,85€

Μπαλόνι Mickey Mouse Forever με μήνυμα Happy Birthday, για να διακοσμήσετε το πάρτυ γενεθλίων! Διαστάσεις μπαλονιού: 43cm / 17'' MaxFloat: πετάει για πολλές μέρες όταν φουσκωθεί με ήλιον Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο..

-16%

18" Μπαλόνι Mickey Mouse μπλε

4,90€ 5,85€

Μπαλόνι Mickey Mouse μπλε για μια ξεχωριστή διακόσμηση πάρτι, βάπτισης ή για ένα μοναδικό δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού 45 εκ...

-16%

18" Μπαλόνι Mickey Mouse Πορτρέτο

4,90€ 5,85€

Στρογγυλό, foil μπαλόνι με το πορτρέτο του Mickey Mouse για μια ξεχωριστή διακόσμηση ή για ένα μοναδικό δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 436 εκ. Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να πετάει είτε με αέρα και να το στερεώσετε...

18" Μπαλόνι Mickey Rock the House

3,49€

Μπαλόνι Mickey για τη διακόσμηση του πάρτυ σε πρακτική συσκευασία! Η συσκευασία περιέχει μπαλόνι, βαράκι σε παιχνιδιάρικο σχήμα και λευκή ξυλοκορδέλα που είναι ήδη ενσωματωμένη στο μπαλόνι! Φουσκώστε το μπαλόνι με ήλιον, τυλίξτε την κορδέλα στο βαράκι και δείτε το να αιωρείται! Διαστάσεις μπαλονιού: 18'' / 45cm..

18" Μπαλόνι Minnie & Daisy

3,49€

Μπαλόνι Minnie & Daisy για τη διακόσμηση του πάρτυ σε πρακτική συσκευασία! Η συσκευασία περιέχει μπαλόνι, βαράκι σε παιχνιδιάρικο σχήμα και λευκή ξυλοκορδέλα που είναι ήδη ενσωματωμένη στο μπαλόνι! Φουσκώστε το μπαλόνι με ήλιον, τυλίξτε την κορδέλα στο βαράκι και δείτε το να αιωρείται! Διαστάσεις μπαλονιού: 18'' / 45cm..

18" Μπαλόνι Αστέρι Mickey Rock the House

3,49€

Μπαλόνι Αστέρι Mickey για τη διακόσμηση του πάρτυ σε πρακτική συσκευασία! Η συσκευασία περιέχει μπαλόνι, βαράκι σε παιχνιδιάρικο σχήμα και λευκή ξυλοκορδέλα που είναι ήδη ενσωματωμένη στο μπαλόνι! Φουσκώστε το μπαλόνι με ήλιον, τυλίξτε την κορδέλα στο βαράκι και δείτε το να αιωρείται! Διαστάσεις μπαλονιού: 18'' / 45cm..

18" Μπαλόνι Καρδιά Minnie & Daisy

3,49€

Μπαλόνι καρδιά με την αγαπημένη Minnie Mouse για τη διακόσμηση του πάρτυ σε πρακτική συσκευασία! Η συσκευασία περιέχει μπαλόνι, βαράκι σε παιχνιδιάρικο σχήμα και λευκή ξυλοκορδέλα που είναι ήδη ενσωματωμένη στο μπαλόνι! Φουσκώστε το μπαλόνι με ήλιον, τυλίξτε την κορδέλα στο βαράκι και δείτε το να αιωρείται! Διαστάσεις μπαλονιού: 18'' / 45cm..

18'' Μπαλόνι Mickey Mouse κόκκινη καρδιά

3,00€

Μπαλόνι Mickey Mouse κόκκινη καρδιά για μια ξεχωριστή διακόσμηση πάρτυ, βάπτισης ή για ένα μοναδικό δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού 45 εκ. / 18''..

-16%

19" Μπαλόνι Mickey Mouse που κάθεται

14,00€ 16,70€

Μεγάλο, σχηματικό μπαλόνι με τον Mickey Mouse που κάθεται. Διαστάσεις μπαλονιού: 48 x 45 εκ. Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Φουσκώνεται με αέρα Μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο του πάρτι ή της βάπτισης ή να το κάνετε δώρο!..

24" Μπαλόνι Mickey κεφάλι - Disney 100 STREET

5,40€

Γιορτάστε τα γενέθλια σας μαζί με την επέτειο 100 χρόνων της Disney! Εντυπωσιακό, foil μπαλόνι με το κεφάλι του Mickey Mouse για το στολισμό του πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 60 x 58 εκ...

24" Μπαλόνι Minnie κεφάλι - Disney 100 STREET

5,40€

Γιορτάστε τα γενέθλια σας μαζί με την επέτειο 100 χρόνων της Disney! Εντυπωσιακό, foil μπαλόνι με το κεφάλι της Minnie Mouse για το στολισμό του πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 67 x 62 εκ...

-17%

26" Μπαλόνι Mickey Mouse Αριθμός 1

7,30€ 8,80€

Μπαλόνι 66 εκ Mickey Mouse Αριθμός 1 γιατί τα μπαλόνια δεν πρέπει να λείπουν από καμία διακόσμηση πάρτυ! To μέγεθος του μπαλονιού είναι 66 εκ! Στο επάνω & στο κάτω μέρος διαθέτουν ειδικές τρύπες από τις οποίες μπορείτε να περάσετε κορδονάκια για να τα κρεμάσετε σε γιρλάντα, στην οροφή ή σε τοίχο Ζητήστε μας να  σας βάλουμε δωρεάν κομμάτια δι..

26" Μπαλόνι Mickey Mouse Αριθμός 4

7,40€

Μπαλόνι 66 εκ Mickey Mouse Αριθμός 4 γιατί τα μπαλόνια δεν πρέπει να λείπουν από καμία διακόσμηση πάρτυ! To μέγεθος του μπαλονιού είναι 66 εκ! Στο επάνω & στο κάτω μέρος διαθέτουν ειδικές τρύπες από τις οποίες μπορείτε να περάσετε κορδονάκια για να τα κρεμάσετε σε γιρλάντα, στην οροφή ή σε τοίχο Ζητήστε μας να  σας βάλουμε δωρεάν κομμάτια δι..

-17%

26" Μπαλόνι Mickey Mouse Αριθμός 5

7,30€ 8,80€

Μπαλόνι 66 εκ Mickey Mouse Αριθμός 5 γιατί τα μπαλόνια δεν πρέπει να λείπουν από καμία διακόσμηση πάρτυ! To μέγεθος του μπαλονιού είναι 66 εκ! Στο επάνω & στο κάτω μέρος διαθέτουν ειδικές τρύπες από τις οποίες μπορείτε να περάσετε κορδονάκια για να τα κρεμάσετε σε γιρλάντα, στην οροφή ή σε τοίχο Ζητήστε μας να  σας βάλουμε δωρεάν κομμάτια δι..

-17%

26" Μπαλόνι Mickey Mouse Αριθμός 6

7,30€ 8,80€

Μπαλόνι 66 εκ Mickey Mouse Αριθμός 6 γιατί τα μπαλόνια δεν πρέπει να λείπουν από καμία διακόσμηση πάρτυ! To μέγεθος του μπαλονιού είναι 66 εκ! Στο επάνω & στο κάτω μέρος διαθέτουν ειδικές τρύπες από τις οποίες μπορείτε να περάσετε κορδονάκια για να τα κρεμάσετε σε γιρλάντα, στην οροφή ή σε τοίχο Ζητήστε μας να  σας βάλουμε δωρεάν κομμάτια δι..

-12%

9'' Mini Shape μπαλόνι Mickey Mouse Forever

1,80€ 2,05€

Mini Shape μπαλόνι Mickey Mouse Forever, για έναν ιδιαίτερο στολισμό στο παιδικό πάρτυ ή ως δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 9'' / 23cm Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Air-Filled..

-28%

AirLoonz Τεράστιο Μπαλόνι Mickey Mouse 132cm

20,40€ 28,30€

Τεράστιο Μπαλόνι της σειράς AirLoonz με τον αγαπημένο Mickey Mouse, για την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση στο πάρτυ ή τη βάπτιση! Διαστάσεις Μπαλονιού: 132 x 8 cm Τα AirLoonz μπαλόνια φουσκώνονται αποκλειστικά με αέρα (εξοικονομώντας έτσι χρήματα από το ήλιον) και στέκονται όπως στην φωτογραφία, δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσ..

Baby Mickey 1st: Αφίσα με φωτογραφία

33,40€

Μεγάλη διακοσμητική αφίσα με θέμα Baby Mickey 1st και εκτυπωμένη τη φωτογραφία του παιδιού, για να υποδεχθείς τους καλεσμένους σου στο πάρτυ γενεθλίων ή για να διακοσμήσεις το δωμάτιό του! Διαστάσεις: 1,30 x 0,70 μ. Υλικό: μουσαμάς Επισύναψε μας παρακάτω τη φωτογραφία του παιδιού και γράψε μας στα σχόλια το όνομα ή το μήνυμα. Θα σου στείλο..

Banner με μήνυμα Baby Mickey 1st 1,30m

10,40€

Banner πάρτυ με θέμα Baby Mickey 1st και τυπωμένο το όνομα της επιλογής σου! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner για τη διακόσμηση του τραπεζιού ή ως banner στην πόρτα ή τον τοίχο. Διαστάσεις: 1,30μ. μήκος x 0,25 εκ. πλάτος Υλικό: μουσαμάς Μπορεί να τυπωθεί στο μπάνερ το δικό σας όνομα! Γράψτε το στο πλαίσιο παρακάτω...

Banner με μήνυμα Mickey Mouse 1,30m

10,40€

Προσωποποιημένο banner, με θέμα Mickey Mouse. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner για τη διακόσμηση του τραπεζιού ή ως banner στην πόρτα ή τον τοίχο. Διαστάσεις: 1,30μ. μήκος x 0,25 εκ. πλάτος Υλικό: μουσαμάς Γράψτε στο πλαίσιο παρακάτω το μήνυμα που θέλετε να εκτυπωθεί στο banner..

Blowouts Baby Mickey 1st (8 τεμ)

5,40€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςΠροσωποποιημένα Blowouts με θέμα Baby Mickey 1st για να μοιράσεις στους καλεσμένους του πάρτυ και να τους βάλεις σε γιορτινή διάθεση! Είναι χάρτινα και αναδιπλούμενα Διαστάσεις: 14 x 8 εκ Περιλαμβάνονται 8 blowouts..

Blowouts Mickey Mouse (8 τεμ)

5,40€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςΧάρτινα Blowouts με το Mickey Mouse, για να μοιράσετε στους καλεσμένους του πάρτυ και να τους βάλετε σε γιορτινή διάθεση! Είναι χάρτινα και αναδιπλούμενα Διαστάσεις: 14 x 8 εκ Περιλαμβάνονται 8 blowouts Διαθέσιμο χρώμα: Άσπρο..

DIY Γιρλάντα με Μπαλόνια Taupe (83 τεμ)

33,70€

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή διακόσμηση σε nude-καφέ & χρυσές αποχρώσεις στο γάμο, την βάπτιση ή την εκδήλωση με αυτή τη γιρλάντα μπαλονιών! Αποτελεί εντυπωσιακό στολισμό αλλά και photobooth για τις φωτογραφίες σας! Η συσκευασία περιλαμβάνει: 4 x 12”, 3 x 10”, 3 x 5” χρυσά chrome λάτεξ μπαλόνια 4 x 12”, 4 x 10” άσπρα λάτεξ μπαλόνια 2 x 18”,..

-15%

Glow Στέκα με αυτάκια που φωσφορίζει

2,90€ 3,40€

Στέκα με neon φως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε χρειάζεστε κάποιο μαγικό φως: πάρτι, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις κλπ. Περιλαμβάνεται 1 πλαστική στέκα με αυτάκια σε τυχαία χρώματα Δεν χρειάζονται μπαταρίες Για να ενεργοποιήσετε το neon φως απλά λυγίστε και ταρακουνήστε τη ράβδο Το φως διαρκεί για ώρες..

Topper Cupcake Mickey Σαφάρι (6 τεμ)

3,80€

Topper-Οδοντογλυφίδες για να στολίσεις τα ζαχαρωτά και τα cupcake του μπουφέ της βάπτισης του μωρού σου με θέμα Mickey Σαφάρι και να εντυπωσιάσεις! Διαστάσεις: 5,5 εκ Το σετ περιλαμβάνει 6 cupcake toppers με ξύλινη λαβή..

Topper Cupcake Σαφάρι Mickey (6 τεμ)

3,80€

Topper-Οδοντογλυφίδες για να στολίσεις τα ζαχαρωτά και τα cupcake του μπουφέ της βάπτισης του μωρού σου με θέμα Mickey Σαφάρι και να εντυπωσιάσεις! Διαστάσεις: 5,5 εκ Το σετ περιλαμβάνει 6 cupcake toppers με ξύλινη λαβή Αν επιθυμείς μπορεί να εκτυπωθεί στα cupcake toppers το όνομα του μωρού..

Topper Τούρτας Μπαλόνι 'one'

1,80€

Διακόσμησε εντυπωσιακά την τούρτα και τα φαγητά στα πρώτα γενέθλια του μωρού σου με ξύλινο Cake Topper 'One' και σχέδιο μπαλόνι! Διαστάσεις: 11 x 15 cm Υλικό: ξύλο..

Αυτοκόλλητα με όνομα Mickey Σαφάρι (6 τεμ)

4,90€

Στρογγυλά προσωποποιημένα αυτοκόλλητα με θέμα Mickey Σαφάρι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κουτάκια μπομπονιέρας, σε μπουκάλια και ποτήρια ή σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θέλετε να διακοσμήσετε για τη βάπτιση ή το πάρτυ. Διάμετρος: 7 cm Περιλαμβάνονται 6 στρογγυλά αυτοκόλλητα Γράψτε το όνομα/μήνυμα που θέλετε να εκτυπωθεί στο αυτοκόλλη..

Αφίσα με φωτογραφία Mickey Mouse 1,30m

33,40€

Μεγάλη διακοσμητική αφίσα με το Mickey Mouse και εκτυπωμένη τη φωτογραφία του μικρού σας για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας στο πάρτυ γενεθλίων! Διαστάσεις: 1,30 x 0,70 μ. Υλικό: μουσαμάς Επισυνάψτε μας παρακάτω τη φωτογραφία του παιδιού και γράψτε μας στα σχόλια το όνομα ή το μήνυμα Η αφίσα μπορεί να εκτυπωθεί και χωρίς φωτογραφία, μ..

Βαζάκι με πλαστελίνες - Mickey Mouse

2,40€

Βαζάκι με πλαστελίνες και κουπ-πατ και θέμα Mickey Mouse! Ιδανικό για δωράκια στους μικρούς καλεσμένους του πάρτυ: το πλαστοζυμαράκι θα τους χαρίσει ατελείωτες ώρες χαράς και δημιουργίας! Διαστάσεις: 7 x 6 cm Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών (η συσκευασία περιέχει μικρά αντικείμενα) Γράψε το όνομα στο πλαίσιο παρακάτω..

-14%

Βιβλίο Ευχών Βάπτισης - Mickey Σαφάρι

30,40€ 35,50€

Εντυπωσιακό ευχολόγιο για τη βάπτιση του μωρού σας με θέμα Mickey Σαφάρι! Κρατήστε για πάντα τις ευχές των καλεσμένων σας ως ενθύμιο σε ένα όμορφο προσωποποιημένο βιβλίο.Διαστάσεις βιβλίου: 27 x 21 εκ.Αριθμός σελίδων: 40Οι σελίδες είναι από λευκό χαρτίΗ εκτύπωση ενδέχεται να έχει μια μικρή απόκλιση σε σχέση με την εικονική πραγματικότηταΓράψτε στο ..

Γαλάζια διακοσμητική Γιρλάντα με Πούπουλα 1m

3,80€

Διακοσμητική, υφασμάτινη γιρλάντα με γαλάζια πούπουλα, για μια ιδιαίτερη διακόσμηση στο πάρτυ, τη βάπτιση, το baby shower ή τη θεματική εκδήλωση! Διαστάσεις: 100 x 17 εκ. Χρώμα: light misty blue..

Γιρλάντα Γενεθλίων Mickey Rock The House

6,40€

Γιρλάντα Happy Birthday με θέμα τον αγαπημένο Μίκυ, για να διακοσμήσετε το πάρτυ γενεθλίων! Διαστάσεις: Μήκος 200 cm Υλικό: χαρτί..

Ετικέτες για μπουκάλια νερού Mickey (8 τεμ)

3,80€

Οι μικροί καλεσμένοι δεν γίνεται να έχουν ένα κοινό μπουκάλι νερού! Μεταμορφώστε τα με τις προσωποποιημένες ετικέτες στο θέμα Mickey Mouse, που μπορούν να αναγράφουν το όνομα του παιδιού του. Περιλαμβάνονται 8 ετικέτες Υλικό: χαρτί ιλουστρασιόν 110gr Διαστάσεις: 21 x 4 εκ. Ενδείκνυνται για μπουκαλάκια 0,5 lt και πρέπει να κολληθούν Γράψ..

Καλειδοσκόπιο Mickey Mouse

2,00€

Διαθέσιμο σε μπεζ χρώμαΚαλειδοσκόπιο με θέμα Mickey Mouse, που το περιστρέφεις και αποκαλύπτονται αμέτρητα σχέδια! Ιδανικό για δώρο στους μικρούς καλεσμένους του πάρτυ, που θα τους μαγνητίσει και θα τους οδηγήσει σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με τις αντανακλάσεις του φωτός.Διαστάσεις: μήκος 19,5 cm & διάμετρος 4,5 cmΓράψε το όνομα στο πλαίσιο παρακάτω..

Καπελάκια πάρτυ Baby Mickey 1st (4 τεμ)

5,15€

Μοίρασε στους καλεσμένους του πάρτυ σου, καπέλα Baby Mickey 1st βάζοντάς τους όλους στο γιορτινό κλίμα! Διαστάσεις 17 εκ. H συσκευασία περιλαμβάνει 4 τεμάχια Φέρει λαστιχάκι για να μπορεί να φορεθεί Γράψτε στο πλαίσιο παρακάτω το όνομα που θέλετε να τυπωθεί στο καπελάκι..

Καπελάκια πάρτυ Mickey Mouse (4 τεμ)

5,15€

Μοιράστε στους καλεσμένους του πάρτυ σας,  καπελάκια με τον Mickey Mouse και βάλτε τους σε γιορτινή διάθεση!Διαστάσεις 17 εκ.H συσκευασία περιλαμβάνει 4 τεμάχιαΦέρει λαστιχάκι για να μπορεί να φορεθείΓράψτε στο πλαίσιο παρακάτω το όνομα που θέλετε να τυπωθεί στο καπελάκι..

Κασετίνα με όνομα - Mickey Mouse

10,40€

Μεταλλική γαλάζια κασετίνα με σχέδιο Mickey Mouse και τυπωμένο το όνομα! Βάλε σ'αυτή τα αγαπημένα σου σχολικά αντικείμενα ή δώρισέ την σε μια φίλη σου και ξεχωρίστε στην τάξη! Μεταλλική κασετίνα με υψηλής ποιότητας εκτύπωση. Διαστάσεις: 18,5 x 7,5 cm Τα χρώματα της εκτύπωσης ενδέχεται να έχουν μερική απόκλιση σε σχέση με τη φωτογραφία. Οι ..

Κεράκια Happy Birthday - Mickey Mouse

6,40€

Κεράκια Happy Birthday με τον Mickey Mouse και την παρέα του, για να στολίσεις την τούρτα γενεθλίων! Περιλαμβάνονται 13 κεράκια Μέγεθος: 6 cm..

Κονκάρδες 1st Baby Mickey (6 τεμ)

6,45€

Κονκάρδες με θέμα Baby Mickey, ιδανικές για δωράκι στους καλεσμένους ή για να διακοσμήσεις με αυτές τα αγαπημένα σου αντικείμενα! Το πακέτο περιλαμβάνει 6 κονκάρδες, 1 από κάθε σχέδιο Κάθε κονκάρδα φέρει παραμάνα Υλικό: ξύλινες με εκτύπωση Διαστάσεις: 5 εκ...

Κονκάρδες Mickey Σαφάρι (6 τεμ)

6,45€

Κονκάρδες Mickey Σαφάρι, ιδανικές για δωράκι στους καλεσμένους ή για να διακοσμήσεις με αυτές τα αγαπημένα σου αντικείμενα! Το πακέτο περιλαμβάνει 6 κονκάρδες, 1 από κάθε σχέδιο Κάθε κονκάρδα φέρει παραμάνα Υλικό: ξύλινες με εκτύπωση Διαστάσεις: 5 εκ...

Λούτρινο μπρελόκ Mickey Mouse

10,45€

Ένα μοναδικό λούτρινο-μπρελόκ με τον αγαπημένο Mickey Mouse. Ιδανικό για να κρεμάτε τα κλειδιά σας ή ως αξεσουάρ για την τσάντα! Διαστάσεις: 11 cm Το μπρελόκ είναι φτιαγμένο από βελούδινο ύφασμα..

Λούτρινο Τσαντάκι Mickey

8,45€

Μαλακό λούτρινο τσαντάκι με τον Mickey Mouse! Διαστάσεις: 18.9 X 21.0 X 6.0 CM 100%POLYESTER..

Μεταλλικό κουτί Mickey με είδη ζωγραφικής

20,40€

Μεταλλικό κουτί με είδη ζωγραφικής και θέμα τον Mickey για δημιουργική απασχόληση! Μπορείς να το κρατήσεις ως ενθύμιο και να φυλάξεις μέσα σ΄αυτό τα αγαπημένα σου αντικείμενα! Περιλαμβάνει: 4 σφραγίδες, 1 ταμπόν με μελάνι, 10 μαρκαδόρους, 1 άλμπουμ Διαστάσεις: 22 x 16 x 6 cm Το μελάνι είναι μη τοξικό και ξεπλένεται εύκολα..

-41%

Μπαλόνι Mickey Mouse καθιστός

20,49€ 34,48€

Εντυπωσιακό, foil μπαλόνι με το Mickey Mouse που κρατά τα μαγουλάκια του. Φουσκώνεται με αέρα -εξοικονομώντας έτσι χρήματα για το ήλιο- και στέκεται! Διαστάσεις μπαλονιού: 73 x 63 εκ. Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο..

Εμφάνιση 1 έως 48 από 104 (3 Σελ.)