14'' Μπαλόνι Φαντασματάκι με κολοκύθα

2,30€

Μπαλόνι χαριτωμένο Φαντασματάκι με κολοκύθα, για τη διακόσμηση του Halloween πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 14'' / 36cm Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Air-Filled..

16" Mini Shape μπαλόνι Νυχτερίδα

2,70€

Mini Shape μπαλόνι χαμογελαστή Νυχτερίδα! Διαστάσεις μπαλονιού: 40,5 x 13 cm Περιλαμβάνεται καλαμάκι Διαθέτει αυτόματη βαλβίδα Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Air-Filled (φουσκώνεται μόνο με αέρα, όχι με ήλιον)..

18" Μπαλόνι Halloween Pinky Boo

3,00€

Ροζ μπαλόνι "Boo & Chubby Ghost", για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 45 cm..

19" Μπαλόνι μαύρη Γατούλα

3,00€

Ένα foil μπαλόνι με μια γλυκιά μαύρη γατούλα με χρυσές μεγάλες βλεφαρίδες, για να διακοσμήσετε το πάρτυ της μικρής σας ή για δωράκι! Διαστάσεις μπαλονιού: 48 x 36 cm (19 x 14") Μπορείτε να το φουσκώσετε με ήλιον για να πετάει ή με αέρα και να το στερεώσετε..

22" Μπαλόνι βεραμάν Κολοκύθα

6,00€

Σχηματικό μπαλόνι βεραμάν κολοκύθα, για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 56 cm..

22" Μπαλόνι γαλάζιο Κολοκύθα

6,00€

Σχηματικό μπαλόνι γαλάζια κολοκύθα, για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 56 cm..

22" Μπαλόνι λιλά Κολοκύθα

6,00€

Σχηματικό μπαλόνι λιλά κολοκύθα, για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 56 cm..

22" Μπαλόνι ροζ Κολοκύθα

6,00€

Σχηματικό μπαλόνι ροζ κολοκύθα, για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 56 cm..

26" Μπαλόνι χαριτωμένο Φαντασματάκι

5,45€

Μεγάλο μπαλόνι με χαριτωμένο Φαντασματάκι που κρατά κολοκύθα για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 4 1 x55 cm..

28" Μπαλόνι 3D Νυχτερίδα Halloween

6,49€

Μεγάλο 3D μπαλόνι Νυχτερίδα, για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 71 cm Dimentional multi-sided balloon..

28" Μπαλόνι Κολοκύθα Gather

6,40€

Σχηματικό glitter μπαλόνι κολοκύθα, με μήνυμα Gather! Διαστάσεις μπαλονιού: 71 cm Υλικό: foil (αλουμινίου) με Glitter Holographic εφέ..

37" Standing Μπαλόνι Καζάνι Hocus Pocus

10,40€

Μεγάλο Standing μπαλόνι Καζάνι - Hocus Pocus, για μία εντυπωσιακή διακόσμηση για το Halloween! Διαστάσεις Μπαλονιού: 64,5 x 109,5 cm Τα Standing μπαλόνια φουσκώνονται αποκλειστικά με αέρα (εξοικονομώντας έτσι χρήματα από το ήλιον) και στέκονται όπως στην φωτογραφία, δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα! Μένει φουσκωμένο για ..

37" Μπαλόνι Μανιτάρι

5,90€

Σχηματικό, ματ μπαλόνι Μανιτάρι με μεταλλικό χρώμα. Διαστάσεις μπαλονιού: 77 x 95 cm..

40" Μπαλόνι Linky στολή Σκελετός

7,40€

Μεγάλο Linky μπαλόνι παιδάκι ντυμένο σκελετός, για τη διακόσμηση του Halloween Πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 102 cm Τα linky μπαλόνια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να πιάνεται το ένα με το άλλο και να δημιουργούν αλυσίδες!..

-17%

40" Μπαλόνι χαμογελαστή Νυχερίδα

6,90€ 8,30€

Προσθέστε μια δόση σκοτεινής γοητείας στις διακοσμήσεις σας με αυτό το μαύρο μπαλόνι γελαστή νυχτερίδα! Είναι το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για Halloween ή θεματικά πάρτι. Διαστάσεις μπαλονιού: 104 x 60 cm..

41" Μπαλόνι macaron Candy Cane

7,20€

Μεγάλο μπαλόνι σε σχήμα μπαστούνι ζαχαρωτό και μακαρόν απαοχρώσεις, για μια πρωτότυπη διακόσμηση! Διαστάσεις: 50×91 cm Μπορεί να φουσκωθεί με ήλιον για να πετάει ή με αέρα και να το στερεώσετε  ..

43" Μπαλόνι Νυχτερίδα sparkling

8,45€

Διαστάσεις μπαλονιού: 109 cm Φουσκώνεται με ήλιον για να πετάει ή με αέρα..

-15%

9″ Mini Shape Μπαλόνι Νυχτερίδα

2,30€ 2,70€

Διαστάσεις μπαλονιού: 9 inch / 21 cm Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Air-Filled..

AirLoonz Τεράστιο Μπαλόνι Σκελετός

17,45€

Τεράστιο Μπαλόνι Σκελετός - Ημέρα των Νεκρών, της σειράς AirLoonz για την πιο εντυπωσιακή Halloween διακόσμηση! Διαστάσεις Μπαλονιού: 132 x 88 cm Τα AirLoonz μπαλόνια φουσκώνονται αποκλειστικά με αέρα (εξοικονομώντας έτσι χρήματα από το ήλιον) και στέκονται όπως στην φωτογραφία, δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα! Μένει φο..

Banner Halloween Pinky Boo

10,40€

Banner για τη διακόσμηση του Halloween πάρτυ, με κολοκύθες και φαντασματάκια! Διαστάσεις: 1,30μ. μήκος x 0,25 εκ. πλάτος Υλικό: μουσαμάς..

Blowouts ροζ Κολοκύθα (8 τεμ)

5,40€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςBlowouts με θέμα το Βασιλιά των Λιονταριών, για να μοιράσετε στους καλεσμένους του πάρτυ σας και να τους βάλετε σε γιορτινή διάθεση! Είναι χάρτινα και αναδιπλούμενα Διαστάσεις: 14 x 8 εκ Περιλαμβάνονται 8 blowouts..

Toppers για Cupcakes Halloween (6 τεμ)

4,40€

Διακόσμησε εντυπωσιακά την τούρτα και τα φαγητά του πάρτυ, με αυτά τα όμορφα topper-οδοντογλυφίδες! Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 οδοντογλυφίδες Διαστάσεις: 14 cm..

Αυτοκόλλητα Halloween (56 τεμ)

3,05€

Εντυπωσιακά αυτοκόλλητα με κολοκύθες, νυχτερίδες και φαντασματάκια για να μεταμορφώσετε το χώρο σας για το Halloween! Περιλαμβάνονται 4 καρτέλες με 14 αυτοκόλλητα η καθεμία..

Γιρλάντα με φωτάκια LED μπάλες 3m

5,40€

Διακοσμητική γιρλάντα με LED φωτάκια. Μήκος: 3m Λειτουργία: 3 μπαταρίες 2Α (οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται)..

Διακοσμητική Γιρλάντα ιστός αράχνης

4,90€

Γιρλάντα με Ιστό Αράχνης για τη διακόσμηση του πάρτυ! Η συσκευασία περιλαμβάνει: 12 μαύρες φούντες. 5 χρυσά spider webs Διαστάσεις: 1,75m πλάτος & 14cm ύψος..

Διακοσμητικοί χρυσοί Ιστοί Αράχνης (3 τεμ)

4,05€

Διακοσμητικοί ιστοί αράχνης σε χρώμα mirror χρυσό, για να διακοσμήσετε το μπουφέ και το χώρο τοHalloween πάρτυ ή στο θεματικό πάρτυ Spiderman!Περιλαμβάνονται 3 τεμάχια από foilΔιαστάσεις: 23 x 23 cm (1 τεμ) και 18 x 18 cm (2 τεμ)..

Διακοσμητικός Ιστός Αράχνης λευκός

3,40€

Διακοσμητικός Ιστός αράχνης σε άσπρο χρώμα. Ο ιστός αράχνης μπορεί να τραβηχτεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα για να καλύψει μεγάλες περιοχές Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ή πάνω σε θάμνους για μία ακόμα πιο τρομακτική διακόσμηση! Είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν καταστρέφει τα έπιπλα 60 g..

-17%

Διακοσμητικός Ιστός Αράχνης λευκός 60g

6,10€ 7,35€

Τεράστιος διακοσμητικός Ιστός αράχνης σε άσπρο χρώμα που φτάνει μέχρι και τα 20 μέτρα! Ο ιστός αράχνης μπορεί να τραβηχτεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα για να καλύψει μεγάλες περιοχές Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ή πάνω σε θάμνους για μία ακόμα πιο τρομακτική διακόσμηση! Είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν καταστρέφει..

Ιριδίζουσα Διακοσμητική Γιρλάντα - Ασημί Αστραπές

2,70€

Γιρλάντα Holographic με ασημί ιριδίζοντα διακοσμητικά με σχέδιο αστραπές, για να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς στολισμούς! Διαστάσεις: 120 x 9 cm Υλικό: iridescent paper..

Καπελάκια πάρτυ Φαντασματάκι Bοο (4 τεμ)

5,15€

Καπελάκι με φαντασμτάκι, για ένα χαριτωμένο παιδικό πάρτυ με θέμα Halloween! Διαστάσεις: 17 εκ Περιλαμβάνονται 6 καπελάκια Φέρει λαστιχάκι για να μπορεί να φορεθεί..

Καπελάκια πάρτυ ρoζ Κολοκύθα (4 τεμ)

5,15€

Μοιράστε στους καλεσμένους σας, καπελάκι πάρτυ με ροζ Halloween κολοκύθα και βάλτε τους σε γιορτινή διάθεση!Διαστάσεις 17 εκ.Περιλαμβάνονται 4 καπελάκιαΦέρει λαστιχάκι για να μπορεί να φορεθεί..

Κονκάρδες Halloween Pinky Boo (6 τεμ)

6,45€

Σετ κονκάρδες Pinky Boo για το Halloween πάρτι! Περιλαμβάνονται 6 κονκάρδες, μία από κάθε σχέδιο. Οι κονκάρδες είναι ξύλινες, χειροποίητες και φέρουν παραμάνα..

-24%

Κουτί Ποπκορν Σκελετός Boo (6 τεμ)

4,50€ 5,95€

Κουτί για ποπκόρν Σκελετός Boo για τη διακόσμηση του Halloween πάρτυ. Περιλαμβάνονται 6 χάρτινα κουτάκια Διαστάσεις: 7 x 7 x 12.5 cm..

Κρεμαστός Διακοσμητικός Σκελετός 110cm

5,49€

Κρεμαστός διακοσμητικός σκελετός να στολίσετε μοναδικά το χώρο του Halloween πάρτυ! Ο σκελετός κρέμεται με αόρατο σπάγκο, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι αιωρείται στον αέρα. Το πακέτο περιλαμβάνει 15 χάρτινα κοπτικά και σπάγκο Ύψος: 110 εκ. DIY product..

Μάσκα Glow Stick

3,45€

Μάσκα με neon φως που φοριούνται σαν γυαλιά και φωσφορίζουν στο σκοτάδι! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε χρειάζεστε κάποιο μαγικό φως: πάρτι, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις κλπ. Περιλαμβάνεται 1 πλαστική μάσκα Διαστάσεις: 19 x 11 cm Δεν χρειάζονται μπαταρίες Για να ενεργοποιήσετε το neon φως απλά λυγίστε και ταρακουνήστε τη ράβδο Το..

Μαύρες πλαστικές Αράχνες (10 τεμ)

2,20€

Μαύρες μινιατούρες αράχνες για τη διακόσμηση του πάρτυ! Περιλαμβάνονται 10 πλαστικές αράχνες Μέγεθος: 3x3 cm..

-16%

Παιχνίδι Γιο-γιο Halloween (4 τεμ)

6,60€ 7,90€

Παιχνίδι γιο-γιο για διαδραστικά παιχνίδια στο Halloween πάρτυ! Τοποθέτησέ τα μέσα στη θεματική πινιάτα ή δώρισέ τα στους καλεσμένους! Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 yo-yos σε μαύρο, μοβ, πορτοκαλί & πράσινο χρώμα! Διαστάσεις: 4 cm..

-18%

Παιχνίδια λαβύρινθοι Halloween (4 τεμ)

6,45€ 7,90€

Παιχνίδια λαβύρινθος με φαντασματάκι, γατούλα, νεκροκεφαλή και κολοκύθα, για δωράκι στα παιδάκια του πάρτι ή για γέμισμα της πινιάτας. Περιλαμβάνονται 4 Maze Puzzle Pirate Διαστάσεις: 6 x 6 cm..

Πιάτα πάρτυ Skull (6 τεμ)

3,70€

Χάρτινα πιάτα σε σχήμα Νεκροκεφαλής, για το τραπέζι του Halloween πάρτυ ή της εκδήλωσης! Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 6 χάρτινα πιάτα Διαστάσεις: 27 x 18 cm..

Πιάτα πάρτυ μαύρα Γατούλα (6 τεμ)

3,80€

Διακοσμήστε το μπουφέ των γενεθλίων, της βάπτισης ή του Halloween πάρτυ με όμορφα πιάτα πάρτυ με μαύρη γατούλα! Χρησιμοποιήστε τα και για κάθε μέρα. Το πακέτο περιλαμβάνει 6 χάρτινα πιατάκια σε μαύρο χρώμα το οποίο έχει σχήμα κεφαλιού γάτας . Κάθε πιατάκι έχει διάσταση 22 x 20 εκ...

Πιάτα πάρτυ ροζ Γατούλα (6 τεμ)

3,48€

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με έναν πανέμορφο γενέθλιο μπουφέ! Ροζ πιάτα πάρτυ σε σχήμα γλυκιάς γατούλας με χρυσές λεπτομέρειες. Περιλαμβάνονται 6 χάρτινα σχηματικά πιατάκια ροζ γατούλα Διαστάσεις: 22 x 20 cm...

-19%

Πιάτα πάρτυ χρυσές Νυχτερίδες (6 τεμ)

3,00€ 3,70€

Μαύρα πολύγωνα πιάτα με χρυσές νυχτερίδες, για το τραπέζι του πάρτυ! Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 6 χάρτινα πιάτα Διάμετρος: 20 εκ...

Πινιάτα Halloween Νυχτερίδα

26,95€

Εντυπωσιακή, προσωποποιημένη πινιάτα για το πάρτυ. Ξαφνιάστε ευχάριστα τους μικρούς καλεσμένους, με το παιχνίδι της πινιάτας! Θα κάνει το πάρτυ σας να ζωντανέψει και θα δημιουργήσει μαγικές αναμνήσεις! Διαστάσεις: 40 x 40 cm Διαθέτει κορδονάκι για να μπορεί να κρεμαστεί από ψηλά καθώς και πορτάκι για το γέμισμα Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετ..

Πινιάτα Halloween ροζ Κολοκύθα

26,95€

Εντυπωσιακή, προσωποποιημένη πινιάτα για το πάρτυ. Ξαφνιάστε ευχάριστα τους μικρούς καλεσμένους, με το παιχνίδι της πινιάτας! Θα κάνει το πάρτυ σας να ζωντανέψει και θα δημιουργήσει μαγικές αναμνήσεις! Διαστάσεις: 40 x 40 cm Διαθέτει κορδονάκι για να μπορεί να κρεμαστεί από ψηλά καθώς και πορτάκι για το γέμισμα Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετ..

-23%

Πινιάτα λευκό Φαντασματάκι

30,49€ 39,40€

Πινιάτα για πάρτυ Φαντασματάκι σε λευκό χρώμα με χρυσά ματάκια. Επιλέξτε το παιχνίδι της πινιάτας για να ξαφνιάσετε ευχάριστα τους μικρούς σας καλεσμένους! Διαστάσεις: 41,5 x 50 x 10 cm Διαθέτει πορτάκι για το γέμισμα και κορδέλες στο κάτω μέρος Την πινιάτα πρέπει να την χτυπήσουν τα παιδιά με ένα ρόπαλο ώστε να την σπάσουν και να πέσουν τα ..

Ποτήρια πάρτυ ροζ Κολοκύθα (8 τεμ)

8,40€

Ποτηράκια με θέμα ροζ κολοκύθα, για το τραπέζι του πιο χαριτωμένου Halloween πάρτυ! Χωρητικότητα: 250 ml Περιλαμβάνονται 8 χάρτινα ποτηράκια, 1 από κάθε σχέδιο..

Προσωρινά Τατουάζ Halloween (20 τεμ)

5,20€

Τατουάζ με σχέδια Halloween, για τους μικρούς καλεσμένους του πάρτι! Είναι τατουάζ προσωρινής διάρκειας Περιλαμβάνονται 20 τεμάχια Είναι δερματολογικά ελεγμένο..

-11%

Προσωρινά Τατουάζ Ουλές - Τραύματα (13 τεμ)

3,40€ 3,80€

Προσωρινά τατουάζ με ματωμένες ουλές και τραύματα, για μία αμφίεση Halloween που κόβει την ανάσα! Είναι τατουάζ προσωρινής διάρκειας Περιλαμβάνονται 13 τεμάχια Είναι δερματολογικά ελεγμένο..

Εμφάνιση 1 έως 48 από 57 (2 Σελ.)