12" Μπαλόνι τυπωμένο Παραλλαγή 5 χρώματα

0,90€

12" Μπαλόνι τυπωμένο Παραλλαγή 5 χρώματα. Δημιουργήστε μια ξεχωριστή διακόσμηση πάρτυ, βάπτισης ή για όποια άλλη περίσταση επιθυμείτε! χρώματα μπαλονιού: ροζ, εκρού, γκρι, λαχανί, πορτοκαλί διαστάσεις μπαλονιού 30 εκ. η τιμή αφορά το τεμάχιο το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Η επιλογή των χρωμάτων θα γίνει τυχαία..

12" Μπαλόνια τυπωμένα Δεινόσαυροι

0,90€

Τυπωμένα latex μπαλόνια με δεινόσαυρους για μία εντυπωσιακή διακόσμηση στο πάρτυ! Χρώματα μπαλονιού: πράσινο & καφέ Χρώμα μελανιού: λευκό Διαστάσεις μπαλονιού: 30 εκ. Η τιμή αφορά το τεμάχιο Μπορεί να φουσκωθεί με ήλιον για να πετάει ή με απλό αέρα Η επιλογή των χρωμάτων θα γίνει τυχαία..

13" Λάτεξ Μπαλόνια Δεινόσαυροι

0,90€

Τυπωμένα latex μπαλόνια με δεινοσαυράκια σε 5 χρώματα για να διακοσμήσετε μοναδικά το Dino Party! Χρώματα μπαλονιού: πορτοκαλί, πράσινο, λαχανί, κίτρινο, άσπρο Διαστάσεις μπαλονιού: 33 εκ. Τιμή /Τεμάχιο Τα μπαλόνια αποστέλλονται ξεφούσκωτα..

14" Mini Shape Μπαλόνι Δεινόσαυρος

1,90€

Μπαλόνι Δεινόσαυρος, για μία μοναδική διακόσμηση πάρτι! Διαστάσεις μπαλονιού: 36 cm Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Air-Filled..

14'' Mini Shape Μπαλόνι Happy Dino

1,20€

Mini Shape Μπαλόνι Δεινόσαυρος, για έναν εντυπωσιακό στολισμό στο παιδικό πάρτυ ή ως δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 36cm / 14'' Υλικό: foil (αλουμινίου) Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Air-Filled..

-15%

14'' Mini Shape Μπαλόνι Δεινόσαυρος Τ-Rex

2,30€ 2,70€

Διαστάσεις μπαλονιού: 35 x 27 cm Υλικό: foil (αλουμινίου) Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Air-Filled..

14'' Mini Shape Μπαλόνι Τυρανόσαυρος

1,20€

Mini Shape Μπαλόνι με τον δεινόσαυρο T-Rex σε πράσινο & κίτρινο χρώμα, για έναν εντυπωσιακό στολισμό πάρτυ ή για δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 14 inch / 36 cm Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Air-Filled..

14” Mini Shape Μπαλόνι Blue Dino

1,80€

Μπαλόνι Mini Shape Dino σε γαλάζιο χρώμα, για έναν εντυπωσιακό στολισμό στο πάρτυ, στη βάπτιση ή για να το προσφέρετε ως δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 14 inches/ 36 cm Προσοχή! Δεν διαθέτει αυτόματη βαλβίδα, χρειάζεται θερμοκόλληση Air-Filled (φουσκώνεται μόνο με αέρα, όχι με ήλιον) Δεν περιλαμβάνεται το καλαμάκι..

-16%

18" Μπαλόνι "Happy dino Birthday δεινόσαυρος"

3,80€ 4,50€

Μπαλόνι "Happy dino Birthday δεινόσαυρος" για μια ξεχωριστή διακόσμηση πάρτυ ή για ένα μοναδικό δώρο για να ευχηθείτε 'Χρόνια Πολλά' Διαστάσεις μπαλονιού 46 εκ...

-16%

18" Μπαλόνι Babysaurus

3,80€ 4,50€

Μπαλόνι με γλυκό δεινοσαυράκι Babysaurus για να χαρίσετε στο μωράκι σας την καλύτερη υποδοχή ή να διακοσμήσετε μοναδικά το πάρτυ ή τη βάπτιση! Διαστάσεις μπαλονιού: 45 εκ...

18" Μπαλόνι Dinosaur Birthday

3,30€

Μπαλόνι γενεθλίων Dinosaur Birthday για τη διακόσμηση του πάρτυ Δεινοσαύρων! Διαστάσεις μπαλονιού: 45 εκ. Υλικό: foil (αλουμινίου) Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

18" Μπαλόνι Jurassic Birthday δεινόσαυροι

3,00€

Στρογγυλό, foil μπαλόνι με δεινόσαυρους Jurassic "Happy Birthday" Διαστάσεις μπαλονιού: 46 εκ...

-16%

18" Μπαλόνι Jurassic World Dominion

4,90€ 5,85€

Μπαλόνι με το δεινόσαυρο T-Rex από το Jurrasic World - Dominion, για μια διακόσμηση πάρτυ που θα κόψει την ανάσα στους μικρούς καλεσμένους! Διαστάσεις μπαλονιού: 45 cm..

18" Μπαλόνι Γενεθλίων Δεινοσαυράκι

2,40€

Μπαλόνι με χαριτωμένο Δεινοσαυράκι για τη διακόσμηση στο Dino Party! Διαστάσεις μπαλονιού: 46 εκ...

-16%

18" Μπαλόνι Δεινόσαυρος

3,80€ 4,50€

Μπαλόνι Δεινόσαυρος για μια ξεχωριστή διακόσμηση ή για ένα μοναδικό δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 43 εκ...

18" Μπαλόνι Δεινόσαυρος Jurrasic

3,45€

Μπαλόνι Δεινόσαυρος για μια ξεχωριστή διακόσμηση ή για ένα μοναδικό δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 43 εκ...

18" Μπαλόνι οικογένεια Δεινοσαύρων

1,50€

Στρογγυλό μπαλόνι με οικογένεια Δεινοσαύρων, για μια εντυπωσιακή διακόσμηση στο πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 45 cm Μπορείτε να το φουσκώσετε με ήλιον για να πετάει ή με αέρα με ένα απλό καλαμάκι και να το στερεώσετε..

18'' Μπαλόνι Γενεθλίων Δράκος

4,00€

Μπαλόνι γενεθλίων με σχέδιο Δράκο και μήνυμα, για τη διακόσμηση του πάρτυ ή για δώρο! Διαστάσεις: 45cm / 18'' Υλικό: foil (αλουμινίου) με αυτόματη βαλβίδα Φουσκώνεται με ήλιον ή με άερα..

22" Μπαλόνι Bubble Δεινόσαυροι

6,20€

Στρογγυλό, foil μπαλόνι Bubble με Δεινόσαυρους! Δημιουργήστε έναν υπέροχο στολισμό πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 56cm Τα Bubble μπαλόνια είναι διάφανα ολοστρόγγυλα μπαλόνια σαν σφαίρα, με all around τύπωμα. Bubble Balloons are extra-large and float for extra-long ,longer than foil. They are very impressive and giving an excellent 3d effect. Τ..

24" Μπαλόνι Πράσινος Δράκος

3,49€

Μπαλόνι πράσινος δράκος για μοναδικούς στολισμούς στο πάρτυ γενεθλίων, τη βάπτιση ή τη θεματική εκδήλωση! Διαστάσεις μπαλονιού: 92 cm..

24" Μπαλόνι πράσινος Τυρανόσαυρος

2,80€

Μπαλόνι πράσινος Τυρανόσαυρος για τη διακόσμηση του Dino Party! Διαστάσεις μπαλονιού: 61 cm..

28'' Μπαλόνι Blue Dino

6,90€

Μπαλόνι blue Dino με το πιο γλυκό δεινοσαυράκι σε γαλάζιο χρώμα, για έναν εντυπωσιακό στολισμό στο πάρτυ, στη βάπτιση ή για να το προσφέρετε ως δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 71 cm Μπορείτε να το φουσκώσετε με ήλιον για να πετάει ή με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

28'' Μπαλόνι Pink Dino

6,90€

Μπαλόνι pink Dino με το πιο γλυκό δεινοσαυράκι σε ροζ χρώμα, για έναν εντυπωσιακό στολισμό στο παιδικό πάρτυ, στη βάπτιση ή για να το προσφέρετε ως δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού: 71 cm Μπορείτε να το φουσκώσετε με ήλιον για να πετάει ή με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

30" Μπαλόνι Δράκος

2,92€

Μπαλόνι δράκος για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού: 76 εκ...

31" Μπαλόνι Babysaurus

2,10€

Μπαλόνι αξιολάτρευτο δεινοσαυράκι Babysaurus για να χαρίσετε στο μωράκι την καλύτερη υποδοχή ή να διακοσμήσετε μοναδικά το πάρτυ ή τη βάπτιση! Διαστάσεις μπαλονιού: 81 x 56 εκ. Φουσκώνεται με ήλιον για να πετάει ή με αέρα..

-17%

31" Μπαλόνι Δεινόσαυρος Jurassic World Dominion

8,40€ 10,18€

Εντυπωσιακό μπαλόνι με το δεινόσαυρο T-Rex από το Jurrasic World, για μια διακόσμηση πάρτυ που θα κόψει την ανάσα στους μικρούς καλεσμένους! Διαστάσεις μπαλονιού: 78 x 76 cm..

-17%

32" Μπαλόνι Βροντόσαυρος

6,90€ 8,30€

Μπαλόνι Βροντόσαυρος για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 81 x 68 εκ...

-28%

33" Μπαλόνι Δεινόσαυρος Τρικεράτωψ

4,30€ 6,00€

Μπαλόνι Δεινόσαυρος Τρικεράτωψ  για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού: 84 x 58 cm..

36" Μπαλόνι Δεινόσαυρος T-Rex

2,10€

Μεγάλο μπαλόνι T-rex Δεινόσαυρος για τον πιο εντυπωσιακό στολισμό στο πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 91 x 77 cm..

37" Μπαλόνι Δεινόσαυρος που περπατάει

11,60€

Μπαλόνι Δεινόσαυρος που περπατάει για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 94 εκ. Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Το συγκεκριμένο μπαλόνι πρέπει να φουσκωθεί με ήλιον έτσι ώστε να περπατάει. Φιάλες ήλιον μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ στις καλύτερες τιμές! https://www.balloon.gr/product..

38" Μπαλόνι Δεινοσαυράκι Party

8,70€

Εντυπωσιακό, μεγάλο, μπαλόνι με χαριτωμένο δεινοσαυράκι.. έτοιμο για το Party σας! Διαστάσεις μπαλονιού: 96.5 cm Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με αέρα και να το στερεώσετε..

39" Standing Μπαλόνι Δεινόσαυρος Στεγόσαυρος

9,45€

Εντυπωσιακό μπαλόνι Στεγόσαυρος, για μία μοναδική διακόσμηση στο πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 100 x 56 cm Υλικό: foil (αλουμινίου) με αυτόματη βαλβίδα Τα ποδαράκια και τα χεράκια του δεινόσαυρου τα συναρμολογείς εσύ και στέκεται όπως στη φωτογραφία, χωρίς να έχει φουσκωθεί με ήλιον!..

39" Standing Μπαλόνι Δεινόσαυρος Τρικεράτωψ

9,45€

Εντυπωσιακό μπαλόνι Δεινόσαυρος Τρικεράτωψ με διπλό κέρατο, για μία μοναδική διακόσμηση στο πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 100 x 54 cm Υλικό: foil (αλουμινίου) με αυτόματη βαλβίδα Τα ποδαράκια και τα χεράκια του δεινόσαυρου τα συναρμολογείς εσύ και στέκεται όπως στη φωτογραφία, χωρίς να έχει φουσκωθεί με ήλιον!..

39" Μπαλόνι πράσινος Δεινόσαυρος

3,40€

Μεγάλο μπαλόνι δεινόσαυρος με κέρατα, για τον πιο εντυπωσιακό στολισμό στο πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 100 x 77 cm..

40" Μπαλόνι πράσινος Τρικεράτωψ

8,60€

Μπαλόνι πράσινος Τρικεράτωψ, για μία μοναδική διακόσμηση στο θεματικό πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 101 x 60,5 cm..

41" Μπαλόνι Δεινόσαυρος Σκελετός Τ-REX

7,30€

Τεράστιο μπαλόνι T-rex Δεινόσαυρος για τον πιο εντυπωσιακό στολισμό στο πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 104 cm Υλικό: foil (αλουμινίου) με αυτόματη βαλβίδα Μπορείτε να το φουσκώσετε με ήλιον για να πετάει ή με αέρα με ένα απλό καλαμάκι και να το στερεώσετε..

-17%

42" Μπαλόνι Δεινόσαυρος Τρικεράτωψ

6,90€ 8,30€

Μεγάλο, σχηματικό, foil μπαλόνι Δεινόσαυρος Τρικεράτωψ για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτι, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού: 106 X 60 εκ...

47" Μπαλόνι μοβ Πτεροδάκτυλος

4,80€

Μπαλόνι μωβ Πτεροδάκτυλος, για μία μοναδική διακόσμηση στο θεματικό πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 120 x 62 cm..

-32%

AirLoonz Τεράστιο Μπαλόνι Δεινόσαυρος T-Rex

14,45€ 21,30€

Τεράστιο Μπαλόνι Δεινόσαυρος Τ-Rex της σειράς AirLoonz, για την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση στο πάρτυ ή τη βάπτιση! Διαστάσεις Μπαλονιού: 114 x 137 cm / 54 inch Τα AirLoonz μπαλόνια φουσκώνονται αποκλειστικά με αέρα (εξοικονομώντας έτσι χρήματα από το ήλιον) και στέκονται όπως στην φωτογραφία, δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσ..

Aqua Make Up Kit Δεινόσαυρος

11,61€

Aqua Make Up Kit Δεινόσαυρος  Ανακατέψτε τα χρώματα με νερό για εύκολη εφαρμογή. Το μακιγιάζ είναι περίπου για 28 χρήσεις και αφαιρείται εύκολα από το δέρμα με νερό. Περιέχει 1 πινέλο 4 χρώματα (λευκό, μαύρο, κίτρινο, πράσινο)..

Banner με μήνυμα - Jurassic World

10,40€

Banner πάρτυ με εντυπωσιακούς δεινοσαύρους από το Jurrasic World και τυπωμένο το όνομα της επιλογής σας! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner για τη διακόσμηση του τραπεζιού ή ως banner στην πόρτα ή τον τοίχο. Διαστάσεις: 1,30μ. μήκος x 0,25 εκ. πλάτος Υλικό: μουσαμάς Μπορεί να τυπωθεί στο μπάνερ το δικό σας όνομα! Γράψτε το στο πλαίσιο παρακά..

Banner με μήνυμα Δεινόσαυροι 1,30m

10,40€

Προσωποποιημένο banner με θέμα τους Δεινόσαυρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner για τη διακόσμηση του τραπεζιού ή ως banner στην πόρτα ή τον τοίχο. Διαστάσεις: 1,30μ. μήκος x 0,25 εκ. πλάτος Υλικό: μουσαμάς Γράψτε στο πλαίσιο παρακάτω το μήνυμα που θέλετε να εκτυπωθεί στο banner..

Bento Box Παιδικά Δοχεία φαγητού - Δεινοσαυράκια

9,45€

Bento Box - Σετ τάπερ φαγητού με δεινοσαυράκια για να κουβαλάει ο μικρός σας το καλατσιό του στο σχολείο με στιλ και ασφάλεια! Διαστάσεις: Ύψος 8,5cm, Πλάτος 17cm, Βάθος 9cm, Μαχαιροπήρουνα 13cm Τρεις ξεχωριστοί χώροι για τις τροφές ✔️ Κατασκευασμένο από υλικά ασφαλή για τρόφιμα και χωρίς BPA 🍴 Συνοδεύεται με πιρούνι κα..

-18%

Blowouts Happy Dinosaur (8 τεμ)

4,49€ 5,49€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςΤα blowouts με δεινόσαυρους  θα ξετρελάνουν τους μικρούς καλεσμένους σας καθώς όταν τα φυσάτε, αυτά κάνουν έναν κωμικό ήχο τρομπέτας! Περιλαμβάνονται 8 blowouts Πλαστικό στόμιο/ αναδιπλούμενο χαρτί 30 cm..

Blowouts Jurassic World (8 τεμ)

5,40€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςΠροσωποποιημένα Blowouts με εντυπωσιακούς Δεινοσαύρους από το Jurassic World, για να μοιράσεις στους καλεσμένους του πάρτυ και να τους βάλεις σε γιορτινή διάθεση! Είναι χάρτινα και αναδιπλούμενα Διαστάσεις: 14 x 8 εκ Περιλαμβάνονται 8 blowouts..

Blowouts Δεινόσαυροι(8 τεμ)

5,40€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςΠροσωποποιημένα Blowouts με θέμα τους Δεινόσαυρους και τυπωμένο το όνομα του παιδιού επάνω, για να μοιράσετε στους μικρούς καλεσμένους του πάρτυ και να τους βάλετε σε γιορτινή διάθεση! Είναι χάρτινα και αναδιπλούμενα Διαστάσεις: 14 x 8 εκ Περιλαμβάνονται 8 blowouts..

DIY Γιρλάντα με Μπαλόνια Luxe (200 τεμ)

50,40€

Δημιουργήστε μια elegant διακόσμηση στο γάμο, την βάπτιση ή την εκδήλωση με αυτή τη γιρλάντα μπαλονιών! Αποτελεί εντυπωσιακό στολισμό αλλά και photobooth για τις φωτογραφίες σας! Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2 x 32”, 6 x 18”, 46 x 12”, 35 x 10”, 26 x 5” άσπρα λάτεξ μπαλόνια 5 x 18”, 29 x 12”, 34 x 10”, 17 x 5” άσρπα και sage πράσινα double stuf..

DIY Γιρλάντα με Μπαλόνια Tropical - Ζούγκλα (60 τεμ)

22,49€

Δημιουργήστε ένα υπέροχο στολισμό για το πάρτυ σας με γιρλάντα μπαλονιών Tropical - Jungle. Αποτελεί μοναδική διακόσμηση αλλά και photobooth για τις φωτογραφίες σας! Περιλαμβάνει: Το σετ περιλαμβάνει 60 μπαλόνια (16 μεταλλικό πράσινο grass, 17 παστέλ λαχανί, 14 μεταλλικό πράσινο, 13 παστέλ πορτοκαλί) και 2.5m διάτρητη ταινία για γιρλάντες μπαλο..

Εμφάνιση 1 έως 48 από 238 (5 Σελ.)