12" Μπαλόνια τυπωμένα Πεταλούδες & Λουλούδια

0,90€

Διακοσμήστε τη βάπτιση ή στολίστε το πάρτυ με μπαλόνια σε όμορφα χρώματα και σχέδιο Πεταλόυδες & Λουλούδια! Χρώμα μπαλονιού: ροζ, μοβ, κίτρινο, πράσινο, μπλε Διαστάσεις μπαλονιού: 30 εκ. Τιμή /Τεμάχιο Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Η επιλογή των χρωμάτων στα μπαλόνια γίνεται τυχαία Μπορεί να φουσκωθεί με ήλιον για να πετάει ή με απ..

12" Μπαλόνια τυπωμένα Φλοράλ

0,90€

Διακοσμήστε τη βάπτιση ή στολίστε το πάρτυ με μπαλόνια σε όμορφα χρώματα και σχέδιο Λουλούδια! Χρώμα μπαλονιού: ροζ, μόκα, κίτρινο Διαστάσεις μπαλονιού: 30 εκ. Τιμή /Τεμάχιο Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Η επιλογή των χρωμάτων στα μπαλόνια γίνεται τυχαία Μπορεί να φουσκωθεί με ήλιον για να πετάει ή με απλό αέρα..

18" Μπαλόνι Be Happy

4,00€

Foil μπαλόνι Be Happy με μελισσούλα και χρωματισμούς watercolor που ταιριάζει σε κάθε χαρούμενη περίσταση! Διαστάσεις μπαλονιού: 45 εκ. Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με αέρα και να το στερεώσετε..

18'' Μπαλόνι γενεθλίων Ηλιοτρόπια

3,30€

Μπαλόνι Happy Birthday με όμορφα λουλούδια ηλιοτρόπια και holographic εφέ, για τη διακόσμηση του πάρτυ γενεθλίων! Διαστάσεις: 45cm / 18'' Υλικό: foil (αλουμινίου) με αυτόματη βαλβίδα Φουσκώνεται με ήλιον ή με άερα..

21" Μπαλόνι ντροπαλή Μελισσούλα

2,80€

Μπαλόνι γλυκιά Μελισσούλα για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 50 x 55 cm..

22" Μπαλόνι Ηλιοτρόπιο

6,00€

Εντυπωσιακό μπαλόνι με σχέδιο λουλούδι Ήλιο, για μια ξεχωριστή διακόσμηση ή για ένα μοναδικό δώρο! Διαστάσεις μπαλονιού 56 εκ. Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

22" Μπαλόνι Μελισσούλα

4,65€

Μπαλόνι Μελισσούλα για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 55 x 56 cm (21.5 x 22'') Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

24" Μπαλόνι Λεμονάκι

4,10€

Μπαλόνι με σχέδιο χαριτωμένο λεμόνι για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 37 x 60 cm (14.5 x 23.5'') Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

26" Μπαλόνι γελαστή Μελισσούλα STREET

3,90€

Μπαλόνι γλυκιά Μελισσούλα για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 66 x 59 cm..

-50%

27" Μπαλόνι Μελισσούλα Happy Birthday

3,00€ 6,00€

Μπαλόνι για γενέθλια Μελισσούλα 'Happy Birthday' για μια ξεχωριστή διακόσμηση πάρτυ ή για ένα μοναδικό δώρο για να ευχηθείτε 'Χρόνια Πολλά' Διαστάσεις μπαλονιού 68 εκ...

34" Μπαλόνι γλυκιά Μελισσούλα

6,45€

Μπαλόνι Μελισσούλα για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 61 εκ...

35" Μπαλόνι Μέλισσα

6,05€

Μπαλόνι Μελισσούλα για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 88 εκ...

38" Μπαλόνι χαριτωμένη Μέλισσα

9,40€

Μπαλόνι Μελισσούλα για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 96 εκ. Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον ώστε να αιωρείται είτε με απλό αέρα και να το στερεώσετε..

39" Μπαλόνι Πολύχρωμη Κάμπια

8,90€

Μπαλόνι πολύχρωμη κάμπια για διακόσμηση βάπτισης, στολισμό πάρτυ, ή ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαστάσεις μπαλονιού 99 cm..

-32%

41" Μπαλόνι λουλούδι Ηλιοτρόπιο 

5,45€ 8,00€

Εντυπωσιακό μπαλόνι κίτρινο λουλούδι Ηλιοτρόπιο, για μία μοναδική διακόσμηση στο πάρτυ ή τη βάπτιση! Διαστάσεις μπαλονιού: 106 εκ...

46" Μπαλόνι Ιριδίζον ηλιοτρόπιο

5,14€

Μπαλόνι Ιριδίζον ηλιοτρόπιο για μια ξεχωριστή διακόσμηση στο πάρτυ σας! Διαστάσεις μπαλονιού 46 inc /116  εκ...

Banner με μήνυμα Μέλισσα

10,40€

Banner πάρτυ με θέμα Μελισσούλα και τυπωμένο το μήνυμα της επιλογής σας! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως runner για τη διακόσμηση του τραπεζιού ή ως banner στην πόρτα ή τον τοίχο. Διαστάσεις: 1,30μ. μήκος x 0,25 εκ. πλάτος Υλικό: μουσαμάς Μπορεί να τυπωθεί στο μπάνερ το δικό σας μήνυμα! Γράψτε το στο πλαίσιο παρακάτω...

Topper Cupcake Μέλισσα (6 τεμ)

3,80€

Topper-Οδοντογλυφίδες για να στολίσεις τα ζαχαρωτά και τα cupcake του μπουφέ της βάπτισης του μωρού σου με θέμα Μέλισσα και να εντυπωσιάσεις! Διαστάσεις: 5,5 εκ Το σετ περιλαμβάνει 6 cupcake toppers με ξύλινη λαβή Αν επιθυμείς μπορεί να εκτυπωθεί στα cupcake toppers το όνομα του μωρού..

Toppers Cupcakes - Σημαιάκια Bee (6 τεμ)

1,40€

Διακόσμησε εντυπωσιακά την τούρτα και τα φαγητά του θεματικού πάρτυ με αυτά τα όμορφα topper-οδοντογλυφίδες, με σχέδιο σημαιάκια σε κίτρινο & μαύρο χρώμα! Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 οδοντογλυφίδες Διαστάσεις: 7 cm..

Αυτοκόλλητα με όνομα Μέλισσα (6 τεμ)

4,90€

Στρογγυλά προσωποποιημένα αυτοκόλλητα με θέμα Μέλισσα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κουτάκια μπομπονιέρας, σε μπουκάλια και ποτήρια ή σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θέλετε να διακοσμήσετε για τη βάπτιση ή το πάρτυ. Διάμετρος: 7 cm Περιλαμβάνονται 6 στρογγυλά αυτοκόλλητα Γράψτε το όνομα/μήνυμα που θέλετε να εκτυπωθεί στο αυτοκόλλητο στο..

Αφίσα με φωτογραφία Μέλισσα

33,40€

Μεγάλη διακοσμητική αφίσα με θέμα Μελισσούλα και εκτυπωμένη τη φωτογραφία του παιδιού σας, για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας στο πάρτυ γενεθλίων! Διαστάσεις: 1,30 x 0,70 μ. Υλικό: μουσαμάς Επισυνάψτε μας παρακάτω τη φωτογραφία του παιδιού και γράψτε μας στα σχόλια το όνομα ή το μήνυμα. Θα σας στείλουμε μακέτα με το προσχέδιο στο emai..

-14%

Βιβλίο Ευχών Βάπτισης - Μέλισσα

30,40€ 35,50€

Εντυπωσιακό ευχολόγιο για τη βάπτιση του μωρού σας με θέμα Μέλισσα! Κρατήστε για πάντα τις ευχές των καλεσμένων σας ως ενθύμιο σε ένα όμορφο προσωποποιημένο βιβλίο.Διαστάσεις βιβλίου: 27 x 21 εκ.Αριθμός σελίδων: 40Οι σελίδες είναι από λευκό χαρτίΗ εκτύπωση ενδέχεται να έχει μια μικρή απόκλιση σε σχέση με την εικονική πραγματικότηταΓράψτε στο πλαίσι..

Διακοσμητικό μπάνερ μαύρο "Happy birthday"

2,90€

Διακοσμητικό μπάνερ μαύρο "Happy birthday" για να στολίσετε το χώρο, το μπουφέ ή οποιαδήποτε μεριά του πάρτυ επιθυμείτε! Περιλαμβάνει χρυσή κορδέλα για να το δέσετε. Διαστάσεις (κάθε σημαιάκι): 11.5 x 16.5 cm Μαύρο μπάνερ Happy Birthday με χρυσά γράμματα  ..

Ετικέτες για μπουκάλια νερού Μέλισσα (8 τεμ)

3,80€

Οι μικροί καλεσμένοι δεν γίνεται να έχουν ένα κοινό μπουκάλι νερού! Μεταμόρφωσε τα μπουκάλια με τις προσωποποιημένες ετικέτες νερού στο θέμα Μέλισσα, πάνω στις οποίες μπορεί να τυπωθεί το όνομα της επιλογής σου. Περιλαμβάνονται 8 ετικέτες Υλικό: χαρτί ιλουστρασιόν 110gr Διαστάσεις: 21 x 4 εκ. Ενδείκνυνται για μπουκαλάκια 0,5 lt και πρέπει..

Καπελάκια πάρτυ Μελισσούλα (4 τεμ)

5,15€

Μοιράστε στους καλεσμένους του πάρτυ σας, καπέλα με θέμα Μελισσούλα και βάλτε τους σε γιορτινή διάθεση!Διαστάσεις 17 εκ.H συσκευασία περιλαμβάνει 4 τεμάχιαΦέρει λαστιχάκι για να μπορεί να φορεθείΓράψτε στο πλαίσιο παρακάτω το όνομα που θέλετε να τυπωθεί στο καπελάκι..

Κεράκια τούρτας Μαργαρίτες - Ουράνια Τόξα (5 τεμ)

3,70€

Διακοσμητικά κεράκια με λουλουδάκια μαργαρίτες και ουράνια τόξα, για να στολίσετε την τούρτα και τα ζαχαρωτά! Το σετ περιλαμβάνει 5 κεράκια Διαστάσεις:  2-3.5 cm..

Κονκάρδες Μέλισσα (6 τεμ)

6,45€

Κονκάρδες με θέμα Μέλισσα, ιδανικές για να τις προσφέρετε ως δωράκι στους καλεσμένους της βάπτισης ή για να διακοσμήσετε με αυτές τα αγαπημένα σας αντικείμενα! Το πακέτο περιλαμβάνει 6 κονκάρδες, 1 από κάθε σχέδιο Κάθε κονκάρδα φέρει παραμάνα Υλικό: ξύλινες με εκτύπωση Διαστάσεις: 5 εκ...

Λουλούδια Οδοντογλυφίδες για πάρτυ (8 τεμ)

3,80€

Cake Toppers με θέμα ανοιξιάτικα λουλούδια, για να διακοσμήσετε εντυπωσιακά την τούρτα και τα φαγητά του πάρτι! Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 cake toppers Διάσταση: 13 cm..

Μπαλόνι χαμογελαστή Φατσούλα

12,40€

Μεγάλο μπαλόνι χαμογελαστή κίτρινη φατσούλα Smiley Face, για να στολίσετε το χώρο σας για το πάρτυ! Διαστάσεις μπαλονιού: 60 cm Εκτύπωση δύο πλευρών - μονοχρωμία Φουσκώστε το με ήλιον ώστε να πετάει ή με αέρα και κρεμάστε το!..

Ξύλινα Σουβέρ κορμός Δέντρου (2 τεμ)

6,40€

Ξύλινα σουβέρ σε σχέδιο κορμό δέντρου για να διακοσμήσετε το μπουφέ ή το τραπέζι της εκδήλωσης! Περιλαμβάνονται 2 ξύλινα σουβέρ Διαστάσεις: 10-12 cm (διάμετρος) & 1cm (ύψος)..

Ξυλομπογιές Μέλισσα

1,30€

Τα χρώματα είναι κατόπιν διαθεσιμότηταςΧαρίστε στους μικρούς καλεσμένους του πάρτι, ξυλομπογιές με θέμα Μελισσούλα. Μπορεί να τυπωθεί επάνω το όνομα του παιδιού. Η κάθε μολυβοθήκη περιλαμβάνει 6 χρωματιστές οικολογικές ξυλομπογιές Το καπάκι της μολυβοθήκης φέρει ξύστρα (τυχαία επιλογή χρώματος) Διαστάσεις: 10.5 x 2.5 cm Γράψε το όνομα στο ..

Οδοντογλυφίδες Μέλισσα (6 τεμ)

4,40€

Topper-Οδοντογλυφίδες για να στολίσετε τα φαγητά και τα γλυκά του πάρτι! Διαστάσεις: περίπου 13 cm Το σετ περιλαμβάνει 6 cupcake toppers με ξύλινη λαβή..

Πιάτα πάρτυ Ήλιος χαμογελαστός (6 τεμ)

3,00€

Πιάτα πάρτυ Ήλιος που χαμογελάει, για το μπουφέ του πάρτυ γενεθλίων του μωρού σας ή για το candy bar της βάπτισης! Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 6 χάρτινα πιάτα Διαστάσεις: 18 εκ...

Πινιάτα πάρτυ Μέλισσα

26,95€

Εντυπωσιακή, προσωποποιημένη πινιάτα για το πάρτυ. Ξαφνιάστε ευχάριστα τους μικρούς καλεσμένους, με το παιχνίδι της πινιάτας! Θα κάνει το πάρτυ σας να ζωντανέψει και θα δημιουργήσει μαγικές αναμνήσεις!Διάμετρος: 40 cmΔιαθέτει κορδονάκι για να μπορεί να κρεμαστεί από ψηλά καθώς και πορτάκι για το γέμισμαΈχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε στο εσωτερ..

Ποδιά Μέλισσα

15,40€

Προσωποποιημένη ποδιά με θέμα την πιο γλυκιά Μέλισσα για να την φορά ο νονός ή η νονά του μωρού σας στη βάπτιση του! Ολόσωμη λευκή ποδιά με εκτύπωση υψηλής ποιότητας Διαστάσεις: 71 x 85 cm Από 100% πολυεστέρας Τα χρώματα της εκτύπωσης ενδέχεται να έχουν μερική απόκλιση σε σχέση με τη φωτογραφία..

Ποτήρια Μέλισσα (8 τεμ)

8,40€

Ποτηράκια με το όνομα του παιδιού και θέμα Μελισσούλα, για να κεράσετε τους καλεσμένους σας στο τραπέζι του πάρτυ!Χωρητικότητα: 260 mlΠεριλαμβάνονται 8 χάρτινα ποτηράκιαΓράψτε στο πλαίσιο παρακάτω το όνομα που θέλετε να τυπωθεί στο ποτήρι..

Προσκλήσεις πάρτυ Μέλισσα (8 τεμ)

7,00€

Προσκλήσεις για το πάρτυ γενεθλίων με θέμα Μελισσούλα για να μοιράσετε στους καλεσμένους σας!Μονόκαρτο διπλής εκτύπωσης από χαρτί ματ 250 grΔιαστάσεις: 13 x 18 εκ.Συσκευασία 8 τεμ...

Προσκλητήριο βάπτισης Μέλισσα

1,88€

Προσκλητήριο βάπτισης με θέμα την πιο γλυκιά Μέλισσα για να μοιράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα προσκαλέσετε στη βάπτιση του μωρού σας! Η διάσταση του προσκλητηρίου είναι 16 x 16 εκ. Υλικό: χαρτί 210 gr Η διάσταση του φακέλου είναι 17 x 17 εκ. Ελάχιστη παραγγελία 15 τεμ. Προσθέστε τον αριθμό των προσκλητηρίων που επιθυμείτε στο ..

Προσκλητήριο Βάπτισης σε μπαλόνι Μέλισσα

2,60€

Πρωτότυπο προσκλητήριο βάπτισης σε τυπωμένο μπαλόνι με θέμα την χαριτωμένη Μέλισσα. Οι καλεσμένοι θα πρέπει να φουσκώσουν το τυπωμένο μπαλόνι για να μάθουν τις λεπτομέρειες της βάπτισης! Τυπώνουμε το κείμενο σε ό,τι χρώμα μπαλόνι θέλεις. Το μπαλόνι είναι δεμένο ξεφούσκωτο με σατέν κορδέλα στο μονόκαρτο "Φούσκωσε και Διάβασε" Μονόκαρτο διάστα..

Προσκλητήριο Μέλισσα με μακρόστενο Φάκελο

1,48€

Προσκάλεσε τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη βάπτιση του μωρού σου με το προσκλητήριο με την πιο γλυκιά Μέλισσα και κέρδισε τις εντυπώσεις! Το προσκλητήριο είναι κάρτα, από χαρτί illustration 210g με τυπωμένο κείμενο της επιλογής σας Περιλαμβάνεται φάκελος Διαστάσεις: 18 x 11 εκ. Ελάχιστη παραγγελία 15 τεμ. Γράψτε στις σημειώσεις στο τέλος της..

-50%

Σαπουνόφουσκες Μέλισσα

0,95€ 1,90€

Τα διαθέσιμα χρώματα στο μπουκάλι είναι μπλε & φούξιαΠροσωποποιημένες σαπουνόφουσκες με χάρτινο περιτύλιγμα και θέμα Μελισσούλα, για να χαρίσετε ως αναμνηστικό δωράκι στους μικρούς καλεσμένους του πάρτι. Διαστάσεις: 11 x 3,5 εκ. Χωρητικότητα: 50 ml..

Σημαιάκια με όνομα Μέλισσα

7,40€

Διακοσμητικά σημαιάκια με θέμα Μελισσούλα και το όνομα του παιδιού για να στολίσετε μοναδικά τον μπουφέ του πάρτι! Σημαιάκια με μύτη (ουρά χελιδονιού) από χαρτί illustration 210 gr και κορδέλα οργάντζα Διαστάσεις (κάθε σημαιάκι): 13 x 18 cm Τιμή ανά γράμμα (σημαιάκι)..

Χαρτοπετσέτες Κίτρινες ριγέ - Always Be Positive (20 τεμ)

5,40€

Περιλαμβάνει 20 χαρτοπετσέτες σε ριγέ ροζ- λευκό χρώμα με χρυσή εκτύπωση “Hello Gorgeous” Διαστάσεις: 33 x 33 εκ...

Χρυσά ψηλά κεράκια Curl (8 τεμ)

3,20€

Στολίστε την τούρτα γενεθλίων σας με εντυπωσιακά ψηλά κεράκια -14 cm ! - σε χρώμα μεταλλικό χρυσό και εφέ curl! Ύψος: 14 εκ. Το σετ περιλαμβάνει 8 κεράκια και βάσεις...

-17%

Χωνάκια ζαχαρωτών Μέλισσα

1,00€ 1,20€

Στολίστε το candy bar ή το τραπέζι, με προσωποποιημένα χωνάκια ζαχαρωτών, για να κεραστούν οι καλεσμένοι σας! Τιμή/Τεμάχιο Είναι τυπωμένο σε χαρτί illustration 120 gr Έχει μέγεθος (τυλιγμένο) 20 εκ...

Εμφάνιση 1 έως 45 από 45 (1 Σελ.)