Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολές Εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημα μας ταχυμεταφορέα ACS & μέσω της BOXNOW. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό αποστολής.

Για παραγγελίες άνω των 75 €, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ*

  • Κόστος Αποστολής σε όλη την Ελλάδα: 2.50 € μέσω BOXNOW
  • Κόστος Αποστολής Εντός Αθηνών: 3.60 € μέσω ACS
  • Κόστος Αποστολής Εκτός Αθηνών: 3.80 € μέσω ACS
  • Κόστος Αποστολής Νησιά 4.00 € μέσω ACS


Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.
Τα κόστη αφορούν βάρος έως 2kg. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

*Εξαιρούνται οι πινιάτες

2. Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής είναι: 1.90 €

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

3. Παραλαβή από το Γραφείο Παραλαβής

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το γραφείο μας Πιττακού 15, Νέα Ιωνία, όταν είναι έτοιμη (θα ειδοποιηθείτε με τηλεφωνική επικοινωνία ή με email), χωρίς καμία επιβάρυνση, απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 698 00 82 935

——

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-4 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον Ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.