Επιστροφές / Ακυρώσεις Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και εφόσον αυτό γίνει χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα και με την ταυτόχρονη αποστολή όλων των συνοδευτικών (απόδειξη λιανικής κ.τ.λ.) και αφού μας έχει προηγουμένως ενημερώσει σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή μέσω email στο info@eidiparty.gr. Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές χωρίς την απόδειξη αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή γίνεται με την εταιρεία courier της επιλογής του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη. Σε περίπτωση που έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι επιστροφής, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων η οποία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του τρόπου πληρωμής που είχε επιλεχθεί, για παράδειγμα αν είχε πληρώσει με χρεωστική / πιστωτική κάρτα τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα.

Στην περίπτωση που ο πελάτης παρατηρήσει ότι κάποιο προϊόν δεν έχει συμπεριληφθεί στην παραγγελία του ή είναι ελαττωματικό, οφείλει να ενημερώνει άμεσα την εταιρεία σχετικά με το γεγονός προκειμένου να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή του ποσού που αντιστοιχεί στο προϊόν. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν μόνο εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα καμία αλλαγή, αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.

Ακύρωση Παραγγελίας – Αλλαγές

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα και να αφαιρέσει τα προϊόντα από το καλάθι του. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, να επιστρέψει το προϊόν του εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίοδο προσφορών ή εκπτώσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα Χριστουγεννιάτικα) δεν μπορούν να αλλαχτούν μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου (αλλαγές θα γίνονται δεκτές έως 31 Δεκεμβρίου του έτους που αγοράστηκαν και μόνο εάν η ημερομηνία αυτή εμπίπτει στον χρονικό περιορισμό αλλαγών, δηλαδή εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος). Αν η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των προσφορών ή των εκπτώσεων ή εορτών των Χριστουγέννων υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής έως και πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραλαβής του πακέτου από τον πελάτη. Για να γίνει δεκτή μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, η κατάστασή του να είναι άρτια και να συνοδεύεται από όλα τα αποδεικτικά του (ταμπελάκια, απόδειξη κλπ).


ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ (στολές και αξεσουάρ)