Λίγα λόγια για εμάς...

Η ιδέα για το www.eidiparty.gr γεννήθηκε από τα παιδιά μας, όταν αρχίσαμε να διοργανώνουμε τα πρώτα τους πάρτυ και δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ιδιαίτερα και ποιοτικά είδη για το τραπέζι και τη διακόσμηση, τα οποία να ταιριάζουν στην αισθητική μας.

Έτσι λοιπόν, λίγους μήνες μετά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα online κατάστημα όπου θα μπορεί κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται για να διοργανώσει εύκολα και γρήγορα ένα πάρτυ όπως το έχει ονειρευτεί!

Πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο πάθος, αναζητάμε όμορφα και πρωτότυπα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Είδη πάρτυ σε πολλά θέματα και ήρωες, δωράκια για πάρτυ, παιχνίδια αλλά και ξεχωριστά gadgets!

Ελπίζουμε το online κατάστημά μας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την οργάνωση πολλών πάρτυ για μικρούς και μεγάλους! Πάρτυ για τα γενέθλια της μαμάς ή του μπαμπά, της γιαγιάς ή του παππού, μία επέτειος, μία επαγγελματική επιτυχία, το τέλος της σχολικής χρονιάς, η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ή η αποφοίτηση, μία επιτυχία σε εξετάσεις, η επίτευξη ενός προσωπικού στόχου, αποκριάτικο πάρτυ, Αγίου Βαλεντίνου, Halloween και πολλά άλλα! Επίσης θα βρείτε υπέροχα και πρωτότυπα δώρα για μικρούς και μεγάλους που θα σας ενθουσιάσουν!

Celebrate every day είναι το μότο μας και ελπίζουμε να γίνει και το δικό σας.